Microsoft Dynamics NAV

ERP system baserende på integration af forretningsløsninger

Som en forretningsmand måtte du bygge dit firmas vision. Dette krævede en stor indsats og hård arbejde fra din side. Med Microsoft Dynamics NAV kan din vision komme i opfyldelse. Den kan blive til virkelighed fyldt med nye muligheder. ERP system vil tillade dig at træffe bevidste og gode forretningsbeslutninger, forhøje effektiviteten i din virksomhed samt få mere effektive og engagerede medarbejdere.

ERP system – Microsoft Dynamics NAV – er Microsofts mest populære integreret software til styring af virksomheder. Systemet er beregnet til firmaer defineret som små og mellemstore virksomheder, og garanterer dem adgang til moderne værktøjer, komplet forretningsanalyse og en række brancherelaterede løsninger for alle brancher.

Med sin fleksibilitet, funktionalitet og innovation vinder Microsoft Dynamics NAV tillid af flere hundrede tusinder firmaer på verdensplan.

Overtag kontrollen over din organisation med ERP system

Systemet er valgt af 120.000 firmaer fra hele verden

Systemet er valgt af 160.000 firmaer fra hele verden

Rig funktionalitet

Tilgængelig både i skyen og på de lokale servere

Polsk funktionalitet i overensstemmelse med de lokale juridiske krav

Det fungerer i 195 lande

Intuitivt og fleksibelt forretningsværktøj

ERP system fyldt med innovationer

Det Integrerer samtlige virkeområder i en virksomhed

Velkendt blandt 2.700.000 brugere af ERP system

Udbygget med forretnings- og brancheløsninger

Integreret med Office 365, Microsoft Dynamics CRM og Microsoft Azure

Brancheløsninger og forretningsløsninger

Microsoft Dynamics NAV system er udviklet således, at det skal opfylde krav stillet af virksomheder i diverse brancher. Systemet sikrer virksomheders interesser, styrer forretningsprocesser og garanterer analytiske værktøj. Det tilpasser sig til deres behov. Systemet indeholder talrige brancheløsninger, som tillader at udbygge ERP system med nye funktionaliteter.

Microsoft Dynamics NAV har løsninger for brancher:

Produktion

Handel og distribution

Logistik

Retail

Service

Økonomi

Microsoft Dynamics NAV er fuldstændigt integreret med flere forretningsløsninger, som letter styringsprocesser, herunder blandt andet en elektronisk udskiftning af data, workflow, forretningsanalyser, Business Intelligence, styring af centraldata, styring af dokumentation.

Udvikling af Microsoft Dynamics NAV system

Evolution mod integration

Din virksomhed ændrer sig. Den evoluerer. Den tilpasser sig til kundernes og markedets forventninger. Microsoft Dynamics NAV sætter også fokus på udvikling. Systemet tilpasser løsninger til din organisations krav og tilbyder service, som kan garantere en højere væksttempo.

Funktionaliteter i Microsoft Dynamics NAV

En stor fordel ved ERP system leveret af Microsoft er en rig og løbende udviklet funktionalitetspakke. Softwarens udviklere sørger for at tilføje nye muligheder i hvert år. Microsoft Dynamics NAV udvikler sig intensivt og tilbyder brugerne en række innovationer, som forbedrer organisationens effektivitet.

Læs om nøgleområder i ERP system

Økonomi oh bogholderi

ERP system kan på en væsentlig måde forenkle styring med økonomiske standardprocesser, data og handlinger, såsom bogføring af transaktioner, udarbejdelse af regnskaber, håndtering af bankkonti, produktionsomkostninger, lager eller anlægsaktiver.

Anlægsaktiver

Brugere af ERP system Microsoft Dynamics NAV får et fuldstændigt integreret modul til styring af anlægsaktiver, som muliggør en effektiv og virksom styring af firmaets aktiver.

Salg og køb

ERP system Microsoft Dynamics NAV indeholder flere funktioner, som støtter en effektiv styring af salg, køb og returnering af varer.

Marketing

En nøgle til succes ved markedsføring og salgsaktiviteter er at træffe rigtige beslutninger i rette tid. ERP system Microsoft Dynamics NAV sikrer en fast og øjeblikkelig adgang til præcise oplysninger.

Lager og varestyring

Varestyring er et nøgleområde i hvert firma, der beskæftiger sig med distribution eller produktion.

Projektstyring

Ordremodulet betjener typiske opgaver inden for projektstyring, såsom konfiguration af ordrer og planlægning af ressourcer samt levering af de data, der er nødvendige til at styre budgetter og overvåge forløbet.

Rapportering og Analyser

ERP system Microsoft Dynamics NAV tillader at generere analytiske data på en nem og hurtig måde. Arbejdet i applikationen kan startes med tilrettelæggelse af enkle rapporter på kontoplans niveau.

Produktion

Produktionsområde omfatter fuldstændigt integrerede funktioner, som håndterer aktiviteter forbundet med færdigvarer som planlægning, levering, fremstilling, opstilling af tidsplaner, opfølgning og rapportering.

Find de aktuelle priser på Microsoft Dynamics NAV 2017

Beregn implementeringsprisen

Læs udtalelser fra brugere af Microsoft Dynamics NAV

ERP system

Intuitivt. Venligt. Funktionelt.

Hvad nyt i ERP system?

Nyheder i MICROSOFT DYNAMICS NAV 2017 ERP system

Her kan du stifte bekendtskab med de kunder, der har stolet på os

TOP