Om os

IT.integro – førende inden for internationale implementeringer af Microsoft Dynamics NAV system

IT.integro er Nøglepartner for Microsoft Dynamics NAV i samarbejdet vedrørende en effektiv uddannelse af markedet inden for integrerede informationssystemer samt i implementering af det mest populære ERP system i Microsoft produktfamilie – Dynamics NAV, der er brugt af over 120.000 firmaer på verdensplan.

IT.integro kendetegner sig ved en viden og erfaring, som førte os til mange udmærkelser, heriblandt status som Microsoft Partner Gold Enterprise Resource Planning, finalist af Microsoft Dynamics Regional Partner for Central and Eastern Europe of the Year 2016, Microsoft Dynamics Partner of the Year 2016 samt medlemskab i en elitær gruppe af President’s Club for Microsoft Dynamics.

Selskabet har gennemført 300 implementeringer og 750 projekter. I 20 år har selskabet ydet bistand til over 4.000 brugere af Microsoft Dynamics NAV system. Yderligere gennemfører selskabet, med succes, nogle globale implementeringsprojekter i flere sprog og valutaer for korporationer og kapitalgrupper. Selskabet har allerede gennemført over 60 udenlandske implementeringer af ERP system i 47 lande og yder bistand til over 1.000 fremmedsprogede brugere fra hele verden.

Lad os lære hinanden bedre at kende

6 grunde til at det er værd at samarbejde med os

Microsofts Strategiske Partner

IT.integro er Nøglepartner for Microsoft Dynamics, der har modtaget mange udmærkelser og priser for sine præstationer.

Erfaring

Erfaring, der er opnået i 25 års virksomhed og dokumenteret med flere referencer fra kunder i hele verden

Garanti for en effektiv implementering

Ved anvendelse af Microsoft Dynamics Sure Step metodik får kunderne en garanti for en vellykket implementering.

Rådgivning og bistand

Rådgivning og bistand ydes af 80 professionelle NAV konsulenter og 12 specialister fra vores tekniske afdeling og Helpdesk.

Service af højeste kvalitet

Kvaliteten er bekræftet med mange udmærkelser og priser samt anbefalinger fra tilfredse kunder.

Specialisering

Specialister i Microsoft produkter som Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM og andre.

GUIDE

ERP SYSTEM TO SUPPORT A GLOBAL BUSINESS

IT.integro – Nøglepartner for Microsoft Dynamics i Central- og Østeuropa

300

implementeringer af ERP system

25

år på markedet

80

professionelle konsulenter

60

udenlandske implementeringer

Historie og de modtagne udmærkelser

Firma IT.integro blev stiftet i 1991. I starten var firmaet en del af holdingselskab Optimus S.A. Men allerede i 1997, i takt med markedets udvikling og stigende behov, besluttede firmaets direktion at sætte fokus på implementeringer af informationssystemer af ERP klasse. I samme år, som pioner på det polske marked, begyndte firmaet at implementere ERP system, nemlig Navision Software, som i dag er kendt under navn Microsoft Dynamics NAV. I 2002 er firma Microsoft blevet ejer af systemet, og i samme år begyndte begge firmaer et tættere samarbejde, hvad resulterede i talrige præstationer og succeser. Vi har som det første polske firma opnået status af Microsoft Partner Gold Enterprise Ressource Planning, med baggrund i vores samarbejde vedrørende en effektiv uddannelse af markedet inden for integrerede informationssystemer og implementering af den mest populære ERP software fra Microsoft produktfamilie – Dynamics NAV.

I 2016 blev vi endnu en gang inviteret til en elitær gruppe af Microsofts strategiske partnere på verdensplan – Microsoft Dynamics President’s Club. Vi fik også udmærkelse som Microsoft Partner of the Year 2016.

For første gang fik vi ærestitel som Finalist for Microsoft Dynamics Regional Partner of the Year 2016 Central and Eastern Europe.

Nummer 1 i implementeringer af ERP system – Microsoft Dynamics NAV

Vores filosofi og forretningsideer

Det daglige arbejde og aktiviteter er koncentreret omkring den krævende kunde. Vores mål er at imødekomme Deres stigende ambitioner og være altid et skridt foran konkurrenterne. Vi tror også på det af os implementerede ERP system – Microsoft Dynamics NAV.

Vores aktiviteter støtter vi på 5 hovedgrundlag. Vi sørger for at disse værdier trænger igennem de daglige relationer med kunderne og partnere. Erfaring: Firma IT.integro var stiftet i 1991. I 1997 har firmaet koncentreret sin virksomhed på implementeringer af ERP system – Microsoft Dynamics NAV. Fra år til år bliver vores position på det polske og udenlandske marked stærkere af hensyn til den bistand, vi yder kunderne og deres firmaer i forbindelse med gennemførelse af projekter inden for ledelsesrelaterede informationssystemer.

Vi er det første firma i Polen, der har fået status som Microsoft Partner Gold Enterprise Ressource Planning. Viden: I løbet af 25 år har vi udført over 300 implementeringer og 750 vellykkede projekter! Vores viden er sum af vores mangeårige observationer og analyser af forandringer, der sker i verdens erhverv, økonomi og på markedet for systemer i ERP klasse.

Erfaring

Firma IT.integro blev stiftet i 1991. I 1997 satte firmaet fokus på aktiviteter forbundet med implementeringer af ERP system - Microsoft Dynamics NAV. Fra år til år bliver vores position på det polske og udenlandske marked stærkere af hensyn til den bistand, vi yder kunderne og deres firmaer i forbindelse med gennemførelse af projekter inden for ledelsesrelaterede informationssystemer. Vi er det første firma i Polen, der har fået status som Microsoft Partner Gold Enterprise Ressource Planning.

Viden

I løbet af 25 år har vi udført over 300 implementeringer og 750 vellykkede projekter! Vores viden er sum af vores mangeårige observationer og analyser af forandringer, der sker i verdens erhverv, økonomi og på markedet for systemer i ERP klasse.

Kompetencer

Vores team af professionelle medarbejdere, der skaber firma IT.integro, har til opgave at yde kunden en komplet støtte, både før, under og efter implementeringen. Det er specialister i 9 projektteams og medarbejdere i den tekniske afdeling, der står for den højeste kvalitet af de tilbudte tjenester. Deres viden og kompetence er bekræftet med flere certifikater.

Tillid

Vores mangeårige engagering og den højeste kvalitet af de tilbudte tjenester gør, at vi har titel som den ledende virksomhed inden for implementering af Microsoft Dynamics NAV system i Polen. Andre titler, nemlig Microsoft Partner Gold Enterprise Ressource Planning og Microsoft Partner of the Year i årene 2008 - 2016 er udfordringer for os, og vi må ved vores arbejde bekræfte både professionalismen og det, at den tillid, der er vist os, er retmæssig.

Sikkerhed

Vi implementerer ERP system med overholdelse af de højeste standarder, og vores udgangspunkt er den afprøvede metodik, nemlig Microsoft Dynamics Sure Step. I rammer af metodikken leveres pålidelige skabeloner, værktøj og et sæt af god praksis, som garanterer sikkerhed, højere kvalitet af tjenester, lavere omkostninger og hurtigere implementering af ERP system.

Det er mennesker, der står for firmaets succes

Det er mennesker, der står for firmaets succes – en gruppe af professionelle medarbejdere, der opbygger relationer med kunder og partnere ud fra samarbejde, tillid, udvikling og ligevægt. Vi mener, at nøglen, der kan sikre et effektivt samarbejde, er fuldstændig engagement og høje kompetencer.

Derved er vi i stand til at gennemføre mere avancerede implementeringsprojekter. Vores team tilbyder en komplet støtte inden for teknisk bistand, valg af de relevante løsninger og hjælp ved ansøgninger om EU-tilskud.

På nuværende tidspunkt har vi 100 specialister, der ansat i firmaet:

 

80

NAV konsulenter

9

projektteams

12

specialister fra teknisk afdeling og Helpdesk

Vores firma udvikler sig hele tiden, sætter sig nye mål og får øje på nye muligheder. Siden 2015 indgår firma extendo.pl i IT.integro gruppe. Det er et moderne og ungt firma, som tilbyder implementeringer af løsninger i skyen, såsom Microsoft Office 365 og Microsoft Azure.

Master League Partner Netværk

I 2011 etablerede firma Microsoft et program for partnersamarbejde under navn Microsoft Dynamics Master VAR. Microsoft Dynamics’ nøglepartnere og ledende partnere fik en chance for at skabe sin egen partnerkanal.

Denne chance fik også firma IT.integro. Efter opfyldelsen af alle krav har vi selv opbygget vores eget partnernetværk, der hedder IT.integro Master League. På den måde er vi blevet den første i Polen partner for Master VAR. Hovedforudsætning for IT.integro Master League’s program er at etablere en organisationsstruktur, der vil garantere den højeste kvalitet af implementeringsprojekter i forbindelse med ERP system - Microsoft Dynamics NAV.

www.MasterLeague.pl

Udtalelser fra kunder

Her kan du stifte bekendtskab med de kunder, der har stolet på os

TOP